tirsdag 31. mai 2011

The Ballad of Serenity

Solborg Tunes have gone and done it again! Ryskende fersk youtubevideo, ja du leste rett; ryskende! Nye ord må til innimellom. Her gjør duoen nok en cover og denne gang av temasangen til tv-serien Firefly; The Ballad of Serenity. Dette er en serie som gikk for noen år siden og som mange nok ikke har kjennskap til. Dette er en sci-fi-serie med en god undertone av cowboy og country.

Det skal sies at teknisk sett er dette en mer komplisert sang enn Annie's Song som nå går sin seiersgang på youtube (463 visninger i dette øyeblikk). Dette har betydd litt mer øving enn vanlig og en del flere oppptak i vasken. @PeterSigurdsen uttalte lettet etter at blinkskuddet satt for kun kort stund siden: "DÆR hadd æ goo'følelsn!"

Resultatet ser du nedenfor som viser @DanKristoffer og @Petersigurdsen i et forsøk på å videreformidle alvoret i sangen. "Mye kan bli tatt fra en mann", sier @DanKristoffer, "men himmelen, eller i dette tilfellet verdensrommet, vil alltid være fritt..." Med dette gullkornet friskt i minne overlater vi deg til deg selv, og avslutter med å si:

Velbekomme, Solborg Tunes serverer nok en gang!

2 kommentarer:

Vesla sa...

Du har så catchy skrivestil på innlegga dine. Jeg humrer litt her jeg sitter ^^ Kan vi vente oss en YouTube-avslutning fra The Solborg Tunes før @DanKristoffer forlater oss?

peter sa...

oppdaget at det var lagt igjen kommentar. Ja, det var en ryskende opplevelse. SIden @DanKristoffer har flyttet og det ikke er kommet noen ny youtube-video, sååå... nei der mistet jeg tankerekken. Ha en fin dag da!

mvh
peter