tirsdag 24. mai 2011

Velkommen!

Det er lenge siden Universelt.blogspot.com har kommet med nye innlegg. Sidens hovedforfatter har hatt skrivekrampe og tappet kreativitetsansamling i lengre tider, men de siste 24 timer har vært spennende. Hvorfor spør du kanskje? Og det er et rettmessig spørsmål spør du meg. La meg berette.

Det startet med en kveld for ganske nøyaktig 4-5 dager siden, eller en knapp uke kanskje, da Peter og Dan befant seg isolert og forlatt i Solborgveiens vakreste hjørne. Denne kvelden skulle bli kvelden da deres fortid med "ta-opp-kassett" (TM sitat Kim Morseth) skulle komme godt med i og med at med en opptaker som kombinerte lyd og bilde, altså et audiovisuelt verktøy, var blitt tilveiebrakt tidligere den dagen. En felles tanke, eller tonerekke i dette tilfelle, hadde slått ned i Dan og Peter: En Tribute Til Community, eller mer konkret til Seriens komponist - Ludwig Gøransson.

Tanker ble iverksatt, teori til praksis, og resultatet ser du nedenfor. Denne lille videosnutten har rukket, på den relativt lille tiden den har vært i offentlighetens skue, å høste retweeter og opphøyde ord fra nettopp Ludwig Gøransson OG seriens femme fatale (njaa), Alison Brie.

Velbekomme, Solborg Tunes serverer!

3 kommentarer:

Friluftsferskingen sa...

Hva er dette for slags tullinger? Dette er noe av det mest fjollete jeg har sett på lenge. Men godt å se deg blogge igjen.

Vesla sa...

Entertainment just took a new turn. Tror denne kommer til å holde stand mot tidens tann altså (utilsiktet riming).

Vesla sa...

...og der er dere jammen oppe i 1000 views på Tuben. Grattis.